Vuosi 2019 on erottumisen vuosi

Vuosi 2019 on erottumisen vuosi

Hyvää uutta vuotta!

Työllisty Nyt! konseptimme lanseerataan nyt. Olemme vuosia ihmetelleet minkä takia Suomen työmarkkinoista puhetta riittää, mutta edelleen olemme työllisyysasteessa heikoin pohjoismaista ja suuri joukko työhaluisia ihmisiä ei työllisty ja toisaalta työvoimaa ei riitä kaikille.

Tiedämme, että TE-palveluita on uudistettu ja digitalisoitu. On otettu käyttöön aktiivimalleja. EU:n tasolla on puhuttu jo 10 vuotta kestävän työllisyyden edistämisen tärkeydestä jne. Työllisyyden kehitys ja ihmisten elämä suunta ei kuitenkaan ratkea hallintohimmeleillä, eikä virkamiesselvityksillä. Kehityksen suunnan määräävät työnantajat ja työntekijät. Löytyykö työtä ja toisaalta löytyykö töille tekijöitä.

Me uskomme vahvasti tietoon ja avoimuuteen. Mitä läpinäkyvämmin työmarkkinat toimivat, ja mitä enemmän osapuolet tietävät itsestään ja toisistaan, sitä paremmin toisilleen oikeat osapuolet löytävät toisensa ja sitä informoidumpia päätöksiä ihmiset tekevät.

Työllisty Nyt! palvelu tarjoaa tutkittuun tietoon nojautuvaa ymmärrystä yksittäiselle ihmiselle. Kahvikupillisen hinnalla pystyt arvioimaan omaa työmarkkina-asemaasi kehittämällämme verkkopalvelulla. Tätä tietoa tarvitset harkitessasi suuria päätöksiä.

Kevään 2019 aikana lanseeraamme myös työnantajille suunnatun palvelun, jossa riippumaton taho auditoi yrityksesi tai organisaatiosi työnantajamielikuvan ja kestävän työllistäjän statuksesi. Tulevaisuuden maailmassa, jossa työntekijät vähenevät Suomessa, työnantajat tulevat kilpailemaan osaajista. Jos luulet, että tämä ei koske sinun organisaatiotasi, olet väärässä. Tulevan palvelumme avulla saat konkreettisen kilpailuedun kilpailuun keskeisimmästä resurssista, eli ihmisistä, tai vaihtoehtoisesti tiedät missä sinun on parannettava juoksuasi jatkossa.