Palvelut

Palvelut

Tuotamme tutkimustietoa työvoimapolitiikan ja työmarkkinoiden toiminnasta, johtamisesta ja vaikuttavuudesta. Tähän työhön nojautuen olemme kehittäneet räätälöityjä palveluita sekä työnantajille että työntekijöille, joiden tavoitteena on lisätä yksittäisten toimijoiden tietoa omasta asemastaan ja tilanteestaan. Kaiken tavoitteena on kestävä työllisyys ja tiedon avoimuus.

Kun henkilö tuntee oman todennäköisen houkuttelevuutensa työmarkkinoilla, hän voi tehdä informoituja päätöksiä tulevaisuudestaan ja harkita faktapohjaisesti minkälaisia riskejä on omassa elämäntilanteessaan valmis ottamaan.

Kun työnantaja tuntee oman tilanteensa kestävänä työllistäjänä, se voi hankkia tästä kilpailuetua ja houkutella riveihinsä parhaat ja tuottavimmat työntekijät.

Kun sekä työntekijät että työnantajat ymmärtävät oman tilanteensa ja kehittävät itseään, tämä tehostaa koko Suomen työmarkkinoiden toimintaa, kasvattaa työllisyyttä ja vaikuttaa myönteisesti tuottavuuteen ja hyvinvointiin. Tästä on kysymys Työllisty Nyt! – konseptissa.