Meistä

Meistä

Meistä

Työllisty Nyt! on syntynyt asiantuntijoidemme halusta hyödyntää laajaa kokemustaan yhteiseksi hyväksi. Asiantuntijamme ovat toteuttaneet vuosien varrella noin 50 erilaista työvoimapolitiikan tutkimus- ja arviointihanketta, työllisyystrategioiden kehittämisprojektia ja työllisyyden eri ilmiöiden tilastollista tutkimushanketta. Olemme samalla todenneet, että tutkimustyön jalkauttaminen jää valitettavan usein lapsipuolen asemaan.

Visiomme

Suomalaisia työmarkkinoita tutkitaan laajasti, mutta tieto tästä jää lähinnä tutkijoiden omaan käyttöön. On hyvä kysymys esimerkiksi miksi Suomen työllisyysaste kaikesta tutkimuksesta huolimatta jää selvästi jälkeen vertailukelpoisista naapurimaista, tai miksi suomalaisen työttömyyden kova ydin, pitkäaikaistyöttömyys, jatkuu vuodesta toiseen, vaikka aihepiiristä on tuotettu vähintään satoja selvityksiä.

Työllisty Nyt! pyrkii muuttamaan tilannetta tuottamalla tutkimusta aihepiiristä ja kehittämällä tähän nojautuvia palveluita niille, jotka työllisyyden kehityksen lopulta päättävät; työnantajille ja työntekijöille. Visiomme on suomalaisten työmarkkinoiden läpinäkyvyyden parantaminen ja kestävän työllisyyden edistäminen kaikkien meidän hyödyksi.